Bedenktermijn

Wij begrijpen heel goed dat je na ontvangst van je bestelling de producten uitgebreid wilt bekijken, en in het geval van een mooie fiets ook even wilt voelen hoe de fiets zit. Daarom hanteren wij een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van je aankoop.

Toch niet blij met je aankoop? Blijkt de maat of kleur niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt je artikel binnen 30 dagen na ontvangst van je producten nog retourneren. Na ontvangst heb je dus 30 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de fiets uit de doos en bekijk hem van alle kanten. Wij willen graag benadrukken dat de geldende zichttermijn van 30 dagen duidelijk geen gebruikstermijn is waarin je het product uitvoerig kunt gebruiken alvorens te herroepen.

Retourneren

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Let bij het retourneren op het volgende:

  • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
  • Artikelen uit de sale kunnen niet worden geretourneerd
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • Wanneer je een product wilt retourneren dien je contact op te nemen met Fiep&Miep d.m.v. een mail naar info@fiepenmiep.nl te sturen met de bestelgegevens. 

Let op: de kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Terugbetaling

  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden. Fiep&Miep mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of de consument heeft aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij Fiep&Miep, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
  • De verzendkosten en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin de bestelling is ontvangen.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug. 
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed.

Het artikel/ de artikelen kunnen geretourneerd worden aan:

Fiep&Miep
De Bruijnstraat 6

4871XH Etten-Leur